Dolar 32,5047 -0.12%
Euro 34,9771 0.37%
Gram Altın 2.430,60 0,31%
Çeyrek Altın 4.093,00 -0,66%
Yarım Altın 8.326,00 -0,47%
Tam Altın 16.290,14 -0,02%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

ABONE OL
20 Eylül 2022, 13:06:51

Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

Akyapı Metkap projesi, metal ve plastik kaplama sektöründe faaliyet gösteren firmalara özel olarak tasarlanan ve inşasına başlanan bir sitedir. Bu site, konumu ve özel avantajları ile firmaların her açıdan kazanç elde etmesine imkan sunabilmesi adına tasarlanmaktadır. Metkap, özellikle İstanbul’un yoğun trafik sorunu göz önüne alınarak, en uygun lokasyon tercih edilerek planlanmıştır. Geniş imalathaneleri, lojistik desteği ve araç girişleri için oldukça konforlu olan bu proje, metal ve plastik alanında hizmet veren firmaları oldukça rahat ettirecektir. Sizlerde bu eşsiz imkanlara sahip olan sitede kendinize ait bir üretim alanına sahip olmak için bizlerle iletişime geçebilir ve ayrıntılı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Trafik Derdine Son Verin

Metkap Akyapı projesi, özellikle konumu ile imalatçıların sevkiyat süreçlerinde, trafik kaynaklı yaşadıkları aksaklıkların giderilmesini sağlamaktadır. Büyük şehirlerde gün geçtikçe artan trafik problemi, her sektörde bazı aksaklıkların yaşanmasına neden olmaktadır. Sizler, imalathanelerinizi Metkap sitesine taşıyarak tüm bu trafik sorununuza kesin çözümler sağlayabilirsiniz. Metkap proje alanına ait lokasyon özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

Metkap projesi;

  • TEM,
  • Kuzey Marmara Otoyolu,
  • E-5 Karayolu arasında yer almaktadır. Sanayi alanında büyük bir gelişme sağlayan Hadımköy’ün en kullanışlı lokasyonuna sahip olan Metkap, sizlerin konforlu bir işleyişe sahip olmanıza imkan sunmaktadır.

Geniş İmalathaneler İle Yer Sorunlarını Çözüldü

Mektap Akyapı projesi, imalathanelerde yaşanan diğer bir sorunu da çözmektedir. Üretim ve depolama alanlarında yaşanan sıkıntılar, işleyişlerin yavaşlamasına ve gecikmesine neden olabilmektedir. Bu nedenle, sahip olacağınız geniş üretim alanları ve depolama alanlarını sizler için tasarladık. Bu geniş alanlar ile üretimlerde aksaklık yaşamadan tüm işleyişlerinizin zamanında tamamlanmasına destek sunmaktayız. Depolama alanlarının geniş olması, işleyişiniz için gerekli olan tüm materyalleri güvenli bir şekilde muhafaza etmenize imkan sunmaktadır.

DİKKAT!  MEYVE FİYATLARINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI

Her İşleyişe Uygun Alan Seçenekleri

Metkap projesinin tasarımı sırasında, farklı büyüklüklere sahip işletmeler göz önüne alınmıştır. Projede yer alan tüm iş yerleri, yüksek tavanlara ve özel depolama alanlarına sahiptir. Bunun yanı sıra, iş yerleri farklı ölçülere sahiptir. Kendi üretiminiz için yeterli ideal alana sahip olabileceğiniz farklı seçenekler, Metkap projesi içerisinde yer almaktadır. İki bloktan oluşan Mektap, birbiri ile bağlantılı ve düzenli bir sirkülasyonun sağlanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, hiçbir iş yerinin işleyişinin diğer iş yerlerini aksatmamaktadır. Her iş yerinin kendine özel tır giriş alanları, her beş katta da yer almaktadır. Özel bağlantı yolları ile düzenli bir şekilde araçların giriş çıkışları sağlanabilmektedir. Bu projede yer alan iş yerlerine sahip olmak için sizler için hazırladığımı özel fırsatları inceleyebilir ve sizde iş yerinizi avantajlarla dolu siteye taşıyabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet