Dolar 32,5647 0.07%
Euro 34,8998 0.16%
Gram Altın 2.425,31 0,09%
Çeyrek Altın 4.122,00 0,05%
Yarım Altın 8.369,00 0,05%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Airfryer

Airfryer

ABONE OL
23 Mayıs 2023, 16:46:59

Airfryer

Airfryer, geleneksel kızartma yöntemlerinden farklı olarak, sıcak hava dolaşımı ve minimum yağ kullanımıyla yiyecekleri kızartan bir mutfak cihazıdır. İçerisinde bulunan yüksek hızlı hava akımı, yiyeceklerin etrafını saran sıcak havayı hareket ettirir ve yiyeceklerin dışını çıtır çıtır yapar. Bu sayede, geleneksel kızartmalara kıyasla daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz.Airfryermodelleri son yıllarda farklı kapasitede ve farklı fonksiyonlara sahip olacak şekilde sunulmaktadır.

Airfryer, son yıllarda popülerlik kazanan yenilikçi bir mutfak cihazıdır. Kızartma işlemini daha sağlıklı bir hale getiren bu cihaz, lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken yağ kullanımını azaltmanızı sağlar.

Airfryer Kullanımı

Airfryer ile yiyecekleri kızartırken sadece birkaç yemek kaşığı yağ kullanmanız yeterlidir. Bu, geleneksel kızartmalara kıyasla yağ tüketimini önemli ölçüde azaltır ve daha hafif, sağlıklı bir yemek deneyimi sunar. Bu cihazlar yiyeceklerin dışını çıtır çıtır yaparken içini yumuşak ve lezzetli tutar. Kızartılmış yiyeceklerin enfes tadını korurken, yağlı hissi azaltır.

Airfryer sadece kızartma için değil, aynı zamanda ızgara, fırınlama, pişirme, ısıtma ve hatta dondurulmuş yiyeceklerin yeniden ısıtılması gibi çeşitli işlemler için de kullanılabilir. Bu modelleri incelemek ve satın almak için https://shop.kenwoodworld.com.tr/airfryer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

DİKKAT!  208 ADET TAKLİT MARKA ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet