Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
16 yaşındaki gence işkence yapıp, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar

16 yaşındaki gence işkence yapıp, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar

ABONE OL
21 Nisan 2023, 16:44:23

16 yaşındaki bir gence işkence yapıldı ve yaşananlar sosyal medyada paylaşıldı. Bu olay, insan hakları ihlalleri anlamında büyük bir skandal olarak gündeme geldi. Okulda gerçekleşen bu korkunç olay, toplumda tepki ve öfkeye neden oldu. Çocuk istismarı ve şiddeti konusunda farkındalık yaratmak için acil bir çağrı yapıldı. Bu olayın sorumlularının adalete hesap vermesi ve benzeri olayların tekrarlanmasını önlemek için gerekli tedbirler alınması bekleniyor.

Sivas’ta Gençlerin İşkence Olayı

Sivas’ta yaşanan vahim bir olayda, bir grup genç, 16 yaşındaki bir gence işkence yaparak, çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Olayın detayları ise şöyle:

Olayın Geçtiği Yer ve Tarih

Olay, Sivas’ın Çongar köyünde yaşandı ve bayram tatili sırasında gerçekleşti.

İşkence Olayının Detayları

16 yaşındaki bir gencin, kayınpederi ile birlikte köye gittiği sırada, bir grup komşu genç arasında küfürleşme yaşandı. İddiaya göre, İ.H., K.B.E., B.B.E, A.A. ve M.A. adlı gençler, 16 yaşındaki E.P.’yi alıkoyarak köy dışındaki tenha bir alana götürdü. Orada genç, öldüresiye darp edildi ve ölümle tehdit edildi. Bu korkunç olay, saldırganlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Ailelerin Tepkisi ve İşkencecilerin Durumu

Genç ve ailesinin şikayeti üzerine ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı. Aile ise bu duruma tepki göstererek, adaletin sağlanmasını istedi. Yaşanan bu olayın başka çocuklara da örnek olmasını istemeyen aileler, saldırganların cezalandırılmasını talep ettiler.

Ailenin İtirazları

E.P.’nin babaannesi Ayşe Polat, torununa yapılanların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu belirtti. Ayrıca, olayın yaşandığı yerde katillerin oğullarının olduğunu da ifade etti. Babaannesi, “Döven çocukların babası karakola gidip ‘İyi oldu, hak etmiş’ demiş. Öyle diyene kadar kendi çocuğunu dövsün. Bugün bizimkinin başına gelen yarın başkasının başına gelir. Çocuk böyle alıştırılmaz.” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  EYT’LİYE İLK MAAŞ ve BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENİYOR
Mağdurun İfadesi

16 yaşındaki E.P., yaşadıklarını anlatarak, “Kuzenimle beraber eve gelirken 5-6 kişi önümüzü kesti. Yanlarındaki köpeği üstümüze saldırttılar. Daha sonra hiç kimsenin olmadığı sessiz bir yere götürüp dövmeye başladılar. Sonra videoya aldılar ve 2 kişi yüzük ve demir ayakkabılarla vurdular. İyice yorulduktan sonra beni bıraktılar. ‘Kimseye söyleme, yoksa seni öldürürüz’ dediler. 2 gün sonra jandarmaya söyledim. Döven kişinin babası da tokat attı.” dedi.

Sonuç Olarak

Görüntüleri sosyal medyada paylaşılan işkence olayı, insan hakları ihlallerinin bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Bu tür vahşet olaylarının tekrarlanmaması için, gerekli adımların atılması gerekiyor. Ayrıca, sosyal medya üzerinden yapılan suç duyuruları ve şikayetleri ciddiye alınarak, adaletin sağlanması elzem hale geliyor.

16 yasindaki gence iskence yapip goruntuleri sosyal medyada paylastilar.webp

 

16 yaşındaki gence işkence yapıp, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet