Dolar 32,6057 0.27%
Euro 34,7843 0.33%
Gram Altın 2.414,26 -0,76%
Çeyrek Altın 4.118,00 -1,84%
Yarım Altın 8.361,00 -2,43%
Tam Altın 16.329,19 -1,75%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
15 TEMMUZ’UN YİĞİT  AİLESİNE VALİ ZİYARETİ

15 TEMMUZ’UN YİĞİT AİLESİNE VALİ ZİYARETİ

ABONE OL
27 Mayıs 2019, 07:01:23

Ankara’da ikamet etmekte olan Tokatlı 15 Temmuz Şehidinin ve Gazisinin evine Ankara Valisi Vasip Şahin iftar ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığı askeri darbe kalkışmasına karşı devletinin yanında duran, tanklara, helikopterlere, tüfeklere karşı bedenini siper ederek demokrasiyi savunan sivil vatandaşlardan 248 tanesi can vererek şehit, 2196 kişi ise kanlarını akıtarak gazi olmuşlardı. Ankara’da ikamet eden YİĞİT AİLESİ, hem şehit hem gazi veren bir haneydi. Tokat Reşadiye doğumlu olup Ankara’da ikamet eden YİĞİT AİLESİ’nde 1981 doğumlu Erkan YİĞİT ve ikiz kardeşi Volkan Yiğit, 15 Temmuz 2016 gecesi birlikte işlettikleri marketi kapatıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmişlerdi. Külliyeye doğru atılan bombanın patlaması ile Erkan Yiğit orada can vererek şehit olurken kardeşi Volkan Yiğit yaralı olarak kurtulup gazi olmuştu.

            Yiğit Ailesi’nin 3 erkek kardeşinden biri şehit, diğeri gazi olurken, ağabeyleri Hakan Yiğit şehit ve gazi yakını olarak kardeşlerinin yasını tutmuş, demokrasi mücadelesinde öne çıkmış, Ak Ocaklar Derneğinin kurucu Genel Başkanlığını üstlenmişti. Halen bu görevini devam ettiren Hakan Yiğit, demokrasinin güçlü olması için mücadelesini sürdürüyor.

15%20temmuz%20%C5%9Fehit

YİĞİT AİLESİNE VALİ ŞAHİN’DEN ZİYARET

            Ankara’da ikamet eden YİĞİT AİLESİ’nin geçen hafta ziyaretçileri oldu. Ankara Valisi Vasip Şahin, Ramazan gezileri kapsamında YİĞİT AİLESİ’ne konuk olarak iftarını burada açtı. Şehit ve Gazi annesi Perihan Yiğit, gazi Volkan Yiğit ve Hakan Yiğit Ankara bürokrasisinin ziyaretiyle mutlu oldular. Hakan Yiğit ziyaret sonrası paylaştığı fotoğraf duygularını ifade etti ve “ANKARA VALİMİZİ EVİMİZDE AĞIRLADIK. 15 Temmuz Şehit ve Gazi evimizde Ankara Valimiz kıymetli Devlet Büyüğümüz sayın Vasip ŞAHİN beyefendiyi, Etimesgut Kaymakamımız İzzettin SEVGİLİ beyefendiyi ağırlayarak aile iftarımızda bir arada olduk. Kıymetli Valimize ve Kaymakamımıza göstermiş olduğu ilgi alaka ve samimiyetten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Devletimiz elhamdullah her daim bizlerin yanında oldu. Böyle anlamlı bir günde davetimize icap edip gelmeleri bizler için şeref ve onur oldu. Sayın Valimiz ile hasbihal ederek Ak Ocaklar Derneği olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızdan da bahsettik. Bizleri hem 15Temmuz duruşumuzdan hem de emeklerimizden dolayı ayrıca tebrik etti. Rabbim hayırlı Devlet büyüklerimizin yokluğunu bizlerden eksik etmesin inşallah. Biz yemin ettik ve 15 Temmuz ruhumuzu ne unutacağız nede unutturacağız. Unutmayan herkese minnettarız. Saygılarımızla.” diye yazdı.

DİKKAT!  “DERSİMİZ İNSANLIK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet