Tokat'ın Gerçek Sesi

Anasayfa | Ayın Videosu | E - Mail | Hakkımızda | Mail Gönder | Reklamlar | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

ARŞİV HABER

ZİYARETÇİ DEFTERİ

HABER ARA


Gelişmiş Arama

TOPRAĞIN SESSİZ FERYADI

Kanal 60 ekranlarından her hafta Çarşamba akşamları 20:30'da canlı yayınlanan Nermin KURDDAN'la Doğal Yaşam Yaşama Dair'in konuğu Ömer Faruk AYBEK oldu.

Kategori  Kategori : Güncel Haberler
Yorumlar  Yorum Sayısı : 1
Okunma  Okunma : 68
Tarih  Tarih : 10 Mart 2010 11:21

11 Punto 13 Punto 15 Punto 17 Punto

Nermin Kurddan’ın Doğal Yaşam (Yaşama Dair)Tv. Programının Konuğu 18 Mart İlköğretim Okulu Müdürü, Tokat Tema Vakfı İl Temsilci Yardımcısı Ve Okullardan Sorumlu Ömer Faruk Aybek oldu.

Kanal 60 ekranlarından her hafta Çarşamba akşamları 20:30’da canlı yayınlanan Nermin KURDDAN’la Doğal Yaşam Yaşama Dairin konuğu Ömer Faruk AYBEK.

2009-2010 öğretim yılında Tokat ili ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yapılan eğitim seminerlerinin çok başarılı geçtiğini, okullarımızdaki öğretmenlere verilen çalışmaların, Tema Vakfı adına yapmış oldukları eğitimin sevindirici olduğunu söyleyen Aybek, ”vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. Bu topraklarda şehitlerimizin kanları olduğu sürece, bu topraklar bizimdir” dedi.

Kurddan ”bu sorumlulukların bizlere; aileye eğitimin daha fazla verilmesi gerektiğini vurguladı. Kurddan, bizler her zaman birilerinden şikayetçi olabiliyoruz, devamlı sorunlardan bahsediyoruz fakat çözüm üretemiyoruz. İsraf etmek, kirletmek, tüketmek… Yorulmadan alın teri dökmeden nasıl bir gelecekten bahsedebiliriz ki; bizler biraz bencil yaşıyor gibiyiz” dedi.

Nermin Kurddan ve Ö.Faruk Aybek okullardaki eğitime ağırlık verdiklerini, verilen bu eğitimlerle daha bilinçli nesil yetiştireceklerini dile getirdiler ve “1cm toprağın bile 250-300 senede meydana geldiğini düşünürsek toprağın ne kadar kıymetli olduğunu anlarız. Her şeyi üretebiliriz ama toprağı üretmek çok da kolay değildir. Vatan toprağının ne kadar değerli olduğunu, bunun için verilen canların değerini bilmeliyiz. Çünkü” toprak sessiz feryadını ‘ erozyon’ diyerek haykırıyor. DUYABİLİYOR MUSUNUZ?” dediler.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

ahmet [ 14 Mart 2010 02:44 ]

saygılar bir cm topragın 300 ila 250 senede oluşmasını bu programda ögrendim ayıp olcak ama gerçek .emeginize yüreginize saglık nermin hanım topragın sesiz feryadı çok güzel umarım duyarız saygılar.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

   ZiYARETÇi SAYACI



M.A.TANRIVERDİ M.A.TANRIVERDİ
ANILAR VE KANAL 60
UMUTCAN UMUT UMUTCAN UMUT
TANIŞTIRMA UNUTKANLIĞIMIZ
NİYAZİ ATA NİYAZİ ATA
DİYABAKIR MİTİNGİ
C: YORUR C: YORUR
SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN RAMAZAN BİR FIRSATTIR
HASAN AKAR HASAN AKAR
CAHİT KÜLEBİ HASRET DUYDUĞU TOPRAKLARDA NİKSAR'DA-4
OSMAN BAŞ OSMAN BAŞ
ORUÇLU GÜNLER...
MEHMET EMİN ULU MEHMET EMİN ULU
SOSYALİST CENNETİN FAŞİST BEKÇİSİ
MUSTAFA UÇURUM MUSTAFA UÇURUM
FORMAT ATMAK
Şerare Kıvrak Şerare Kıvrak
30 AĞUSTOS ZAFERİNİ BU MİLLETE YAŞATANLARA SELAM OLSUN!
FATİH KILIÇ FATİH KILIÇ
TOKATSPOR YÖNETİMİ'NDEN RİCAM
N. İŞLEROĞLU N. İŞLEROĞLU
SEZONA BAŞLARKEN
Ç. KÖROĞLU Ç. KÖROĞLU
SEN HİÇ ADANA'YA GİTTİN Mİ SAYIN BAŞBAKAN?
HAMDİ ERTÜRK HAMDİ ERTÜRK
CENNET TOKAT'IM
M.ERBAS M.ERBAS
NAMAZ BİR MİRAÇTIR
İ. YALÇINKAYA İ. YALÇINKAYA
İSRAİL'İN VAHŞETİ VE SORUMLULUKLARIMIZ
ERCAN SÜSOY ERCAN SÜSOY
TOKATSPOR VE PLAY-OFF
F.OZTURK F.OZTURK
EŞDEĞER İLAÇ-ORJİNAL İLAÇ

ANKET

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMUNDA OYUNUZ NE OLUR?




Tüm Anketler

Webmaster M.Halil PAZARLI