Tokat'ın Gerçek Sesi

Anasayfa | Ayın Videosu | E - Mail | Hakkımızda | Mail Gönder | Reklamlar | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

ARŞİV HABER

ZİYARETÇİ DEFTERİ

HABER ARA


Gelişmiş Arama

İSTANBUL'DAKİ TOKATSPORLU TARAFTARLAR

Teknik Direktör Ercan Süsoy'un kaleminden...

Kategori  Kategori : Spor Haberleri
Yorumlar  Yorum Sayısı : 2
Okunma  Okunma : 218
Tarih  Tarih : 09 Mart 2010 19:31

11 Punto 13 Punto 15 Punto 17 Punto

Takımımız bu hafta deplasmanda şu anda Yükselme Grubu’nda 13 puanla lider konumda bulunan Güngören Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 9’a çıkaran takımımız, süratle ilk ikiye doğru yoluna devam etmeye başlamış oluyor. İnşallah bu maçlarla devrenin sonu kadar bir seri yakalayarak, puan sıralamasında önemli bir konumda maçlarını tamamlar.

            İstanbul’da yapılan Güngören Belediye maçında gözümüze çarpan en önemli olayların başında, takımımızın oynadığı akıllı, kontrollü, mükemmel futbolunun yanı sıra, İstanbul’da oturan taraftarlarımızın Güngören Mimar Yahya Baş Stadını hınca hınç doldurarak, takımımızı görülmemiş bir tezahüratla desteklemeleri oldu. Helal olsun onlara… Tokatlılık bu kadar olur diyoruz…

            İstanbul deplasmanı ve Güngören Belediye maçında gözümüze çarpan önemli olayların yorum ve görüşleri şunlardır:

1- Bir defa Tokatspor Başkanı Murat Şahin Beyin senelerin Ercan Hocasını diğer yönetim kurullarının yaptıkları gibi unutmayarak, aksine nazik bir davet ile çağırması oldu. Kendi özel otomobili ile Samsun’a kadar götürüp getirmesi, şahsıma karşı gösterdikleri bu vefalı davranışlarının şahsı ve yönetim kuruluna ne kadar teşekkür etsek azdır diyor, kucak dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2- İstanbul deplasmanını geçen yıllarda burada yapılan maçlarda taraftarların göstermiş oldukları alakaları, bu maçta görülmemiş bir kalabalık teşkil ederek, Güngören Mimar Yahya Baş Stadının tribünlerinin her tarafını doldurarak, adeta işgal edercesine bir durum gözlemledik. Hemen seneler önce, Tokatspor’un teknik direktörü olduğum zamanlarda, Vefa Stadında Galata ile yaptığımız Türkiye Kupası maçını anımsadım. O zamanlar İstanbul’daki taraftarlarımızın gösterdiği ilgi ve alaka gözümün önüne geldi. Bu durumdan bir Tokatlı olarak çok etkilenmiştim. Bu maçtaki durum, hiçbirine benzemiyordu. Sanki Güngören Stadında önemli bir 1. Lig maçı varmış gibi mahşeri bir kalabalık oluşturulmuştu. Yaptıkları güzel tezahüratlarla takımımızı desteklemeleri görülmeye değerdi. Tekrar tekrar şahsım ve tüm Tokatspor camiası adına bir defa daha buradan teşekkürlerimizi belirtiyor, ‘Helal Olsun İstanbul’daki Tokatspor taraftarları’ diyoruz.

3- Tokatspor’umuz bu hafta grubumuz liderini 1-0 ile geçerek, aldığı önemli galibiyetten dolayı başta yönetim kurulumuz olmak üzere, Teknik Heyetimizi, futbolcularımızı, onları görülmemiş bir şekilde destekleyen taraftarlarımızı kutluyor, buradan bir defa daha teşekkür ediyoruz. Ancak aynı ilgi ve alakayı Tokat’ımızda bundan sonra yapılacak maçlarda da İstanbul’dakine benzeyen nitelikte kalabalıklar oluşturarak, son maçlarda olduğu gibi güzel tezahüratlarla, takımımızı desteklemeliyiz.

4- Hemen aklımıza gelen, gözlemlediğimiz bir noktayı da açıklamaktan, uyarmadan geçemiyoruz. Geçmişte Güngören Belediye maçı gibi böyle önemli maçlardan sonra bir şımarıklık, bir gevşeklik göstererek, hiç de iyi neticeler alamadığımızı belirtmek isteriz. Buna göre hiç şımarmadan, bundan sonra daha bir sürü maçlarımızın olduğu düşüncesi ile Bank Asya’ya çıkmak için yapacağımız mücadelede, bu köprünün altından daha çok suların geçeceğinin bilincinde, taraftarlarımızın, yönetim kurulumuzun, teknik heyetimizin, futbolcularımızın dikkatli olmalarını temenni ediyor, bu konuda ‘daha çok işimiz var’ diyoruz.

5- Güngören maçının teknik analizine gelince; takımımızın bu sezon futbol olarak oynadığı en güzel maçlardan bir tanesiydi. Takımımızın saha şablonu (mevkilerine göre sahaya yayılışı) çok iyiydi. Sahada ne yaptığını bilen, top bizde iken, rakipte iken, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilen bir görünüm içerisinde idik. Bilhassa iyi oynadığımız maçlardaki gibi orta sahamızı kalabalık bir görünüm içerisindeydik. En önemli durum ise iki ön liberomuzun (Serkan, Ogün) iyi yer aldıkları, gerek ileri çıkışları, gerekse ceza sahamız yakınlarına gelerek, defans bloğumuzda kalabalık bir görünüm içinde bulunmaları, ileri orta saha oyuncumuz (santrafor arkası) Arif’in de bu iki ön libero ile beraber, orta göbekte üçlü oluşturması, zaman zaman da pozisyona göre ileri uçta oynayan Cihan ve Taner’in de orta saha oyuncularımıza yardımları ile oluşturulan kalabalık bir orta saha kombinasyonu, takımımızın kontrollü futbol oynamasını sağlamıştır. Teknik heyetimizin de yerinde yaptıkları değişikliklerle, bunlardan bilhassa son 15 dakika içerisinde çabuk, süratli, topu ayağında iyi saklayan Ali Kuleli’yi en önde tek santrafor olarak bırakarak, yaptığımız kontra atak futbol, seyredilmeye değer diğer bir güzellikti. Biz de şimdi bundan sonra yapacağımız maçlarda, sahada tüm futbolcularımızın oynadıkları mevkiinin icabı vazifelerini yaparak, kontrollü futbol oynamamızı temenni ediyor, teknik heyet ve futbolcularımızı candan kutluyoruz.

            Tokatspor’umuzun bundan sonra oynayacağı maçlarda, üstün başarılar diliyor, sayın sporseverlere sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

yalçın çetin [ 17 Mart 2010 19:52 ]

Arkadaşlar lütfen yazılarımızda medeni insanlar gibi isimlerimiz yazalım.Hocaya elbette eleştri olabilir ama hakaret asla kabul edilemez.Hocanın hayatında yağdanlık gibi bir durum asla olmaz vede buna da ihtiyaç duymaz.Eleştri yaparken önce seviyeleri bilmek hocamızı eleştrecek düzeyde futbol bilgisine sahip olmamız gerekmektedir.Bundan sonra bunları gözetmek ve böyle dost ve vefalı toplum adamlarının kıymetini bilmek gerekir.

kod adı alex [ 16 Mart 2010 10:38 ]

hoca ne oldu.şimdi kime teşekkür edecen.yazından durmadan yağdanlık damlıyo.senin yüzünden takım doğru yolu bulamıyo.çek artık yeter tokat üstünden elini.bu teknik kadroyla birşey olmaz artık kan değişimi şart.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

   ZiYARETÇi SAYACI



M.A.TANRIVERDİ M.A.TANRIVERDİ
ANILAR VE KANAL 60
UMUTCAN UMUT UMUTCAN UMUT
TANIŞTIRMA UNUTKANLIĞIMIZ
NİYAZİ ATA NİYAZİ ATA
DİYABAKIR MİTİNGİ
C: YORUR C: YORUR
SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN RAMAZAN BİR FIRSATTIR
HASAN AKAR HASAN AKAR
CAHİT KÜLEBİ HASRET DUYDUĞU TOPRAKLARDA NİKSAR'DA-4
OSMAN BAŞ OSMAN BAŞ
ORUÇLU GÜNLER...
MEHMET EMİN ULU MEHMET EMİN ULU
SOSYALİST CENNETİN FAŞİST BEKÇİSİ
MUSTAFA UÇURUM MUSTAFA UÇURUM
FORMAT ATMAK
Şerare Kıvrak Şerare Kıvrak
30 AĞUSTOS ZAFERİNİ BU MİLLETE YAŞATANLARA SELAM OLSUN!
FATİH KILIÇ FATİH KILIÇ
TOKATSPOR YÖNETİMİ'NDEN RİCAM
N. İŞLEROĞLU N. İŞLEROĞLU
SEZONA BAŞLARKEN
Ç. KÖROĞLU Ç. KÖROĞLU
SEN HİÇ ADANA'YA GİTTİN Mİ SAYIN BAŞBAKAN?
HAMDİ ERTÜRK HAMDİ ERTÜRK
CENNET TOKAT'IM
M.ERBAS M.ERBAS
NAMAZ BİR MİRAÇTIR
İ. YALÇINKAYA İ. YALÇINKAYA
İSRAİL'İN VAHŞETİ VE SORUMLULUKLARIMIZ
ERCAN SÜSOY ERCAN SÜSOY
TOKATSPOR VE PLAY-OFF
F.OZTURK F.OZTURK
EŞDEĞER İLAÇ-ORJİNAL İLAÇ

ANKET

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ REFERANDUMUNDA OYUNUZ NE OLUR?




Tüm Anketler

Webmaster M.Halil PAZARLI